Top

Exclusief programma en hulp bij landschapsbouw

Exclusief assortiment:

Wat ons zo bijzonder maakt tegenover grote fabrikanten is ons exclusief assortiment. Wij proberen ons standaard assortiment al zo compleet en uitgebreid te maken, maar het kan altijd zijn dat u een geheel eigen product wil.
 
Dat kan bij SceneryScapers. Omdat wij al onze producten zelf ontwerpen en maken, kunnen wij voor een geheel eigen product maken. Wilt u één van onze grasmatten licht aangepast, dan kan dat. Maar het is ook mogelijk dat wij een compleet nieuw ontwerp voor u maken.
 
De volgende producten uit ons assortiment kunnen wij voor u aanpassen of veranderen:
 
Groudsoil producten
Graspollen/stroken
mos/onkruid
akkerbegroeiing
Struiken
Loofbomen
 
Totaal nieuw ontwerp:
 
Het kan voorkomen dat iemand een heel speciaal product wilt voor een heel speciaal plekje op uw baan of diorama. Dat kan! U kunt ons mailen naar sceneryscapers@gmail.com  met uw wensen. Wij kijken dan of het in onze mogelijkheden ligt. U kunt een eigen ontwerp maken en ons dat laten uitvoeren, of geeft u wensen en eisen op en wij maken het ontwerp. Hierna zullen wij het ontwerp eigenhandig maken en u op de hoogte houden van het proces. Aan een nieuw ontwerp zitten natuurlijk veel meer kosten dan een product uit ons assortiment. onder andere arbeidsloon en speciale materialen. Wij zullen u vooraf een prijsopgave geven van de kosten.
 
(kleine) Aanpassing van een product:
 
Wanneer u een kleine aanpassing aan een product wenst kunnen wij dat vaak kosteloos voor u maken.  Bijvoorbeeld een aantal pollen op een grasmat, struiken in een andere kleur of iets anders in die lijn. Wilt u een grotere aanpassing dan zullen wij net als bij een totaal nieuw ontwerp u een prijsopgave geven.

Hulp bij landschapbouw:

Mocht u in ons normale of zelfs in ons exclusieve assortiment niet vinden wat u verwacht? Dan kunnen wij altijd kijken of we iets anders voor u kunnen betekenen. 

Bijvoorbeeld:

Een deel van uw baan of diorama van landschap voorzien.
Kale bomen/struiken van loof voorzien. (denk aan zeeschuim of kale bomen van andere fabrikanten)


Het is mogelijk dat wij uw baan of diorama van landschap voorzien. U geeft ons de wensen op en wij gaan aan de slag. Dit hoeft niet alleen met onze producten. Ook producten van andere fabrikanten kunnen wij inkopen en gebruiken op uw baan. Denk hierbij aan huizen,bomen,gras en ondergrond. Zo krijgt dat speciale deel van uw scenery dé uitstraling die u wilt!

Wilt u bijv. bomen of zeeschuim van andere fabrikanten op laten knappen of van loof voorzien? Dat kan! Wij overleggen met u wat voor loof (fabrikant,kleur,textuur) er gebruikt moet worden, en dan kan u het desbetreffende materiaal opsturen, overdragen op een modelspoorbeurs of wij kopen het product zelf bij de desbetreffende fabrikant en maken het dan. 

Belangrijkste voorwaarden bij landschaphulp:

1. Het betreft bij een baan alleen het landschap. Wij zorgen niet voor elektronica en onderbouw.
2. Wanneer projecten te groot zijn of niet haalbaar qua afstand kunnen wij u helaas niet helpen.

Voor vragen/opmerkingen of wanneer u een opdracht wilt geven. Zie het contact forumulier hier onder.
@